Om oss

Murmester Steinsland AS ble startet som et enkeltpersonsforetak av Kenneth Steinsland i 2013. Det begynte i det små med jobber på kveldstid og i helger, men etterhvert som arbeidsmengden økte valgte han å si opp sin faste stilling og satse fullt for seg selv. I 2017 hadde arbeidsmengden økt såpass at han trengte flere i firmaet. Fredrik Andreas Trøen ble ansatt og i samme periode gjorde han også firmaet om til et aksjeselskap. Murmester Steinsland holder til i Ytre Arna og har hovedsakelig sin kundegruppe i Bergen og Samnanger. Murerene har bred kompetanse innen faget og er alltid klar for nye utfordringer. 

Kvalitet i arbeid

Vi har et stort fokus på kvalitet i arbeidet vårt. Skulle du ikke være fornøyd, ta kontakt og så skal vi sørge for at resultatet er tilfredstillende.

Sertifisert våtroms bedrift

Som kunde kan du føle deg trygg på at arbeidet vi utfører er fagmessig utført og at alle forskrifter og byggtekniske krav er fulgt. 

Mesterbrev

Kenneth Steinsland har jobbet som murer siden 2010 og mottok i 2013 mesterbrevet i murerfaget. 

Kenneth Steinsland

Daglig leder / Murmester

Kenneth starter opp firmaet i 2013 som et tillegg til fast jobb som murer. Han mottok samme året mesterbrevet. Etterhvert som arbeidsmengden økte valgte han og satse fult på firmaet. Kenneth har bred erfaring og er en kunnskapsrik fagmann. 

Fredrik Andreas Trøen

Murer

Fredrik begynte hos oss i september 2017. Før det har han jobbet hos andre murerfirma i Bergen og på Østlandet. Fredrik er en dyktig og allsidig murer med høyt fokus på kvalitet.